21.8.2011

Avaruuskulttuurin Määritelmä

Kysymykseen mitä on avaruuskulttuuri ei useimmiten vastata muutoin kuin tarkoituksellisen vaikeaselkoisilla arvoituksilla (tai meemujen huutelulla). Silloinkin kun siihen jostain syystä koetetaan vastata, niin tehdään lähinnä kuvailemalla siihen liittyviä asioita - ei etsien selkeää tapaa rajata siihen kuuluvat asiat mahdollisimman tiiviiseen pakettiin tai tiettyjen yhteisten nimittäjien alle. Toisin sanoen avaruuskulttuuria ei määritellä ja ehkä näin on hyvä sillä ahtamalla se tiettyyn määritelmälliseen raamiin,  sen mahdollinen laajentuminen noiden rajojen ulkopuolelle vaikeutuisi.

On kuitenkin ajatusleikin tasolla hauskaa koettaa etsiä mahdollisimman hyvin omaa, tämänhetkistä käsitystä kuvaavaa määritelmää sille mitä avaruuskulttuuri on. Kokeile vaikka. Ja saa kertoakin jos keksit mielestäsi hyvän.

Löysin netin syövereistä yhden aika hauskan: ""Ainakin Adonai-sivustolla ja muutamilla foorumeilla esiintynyttä, käsittämätöntä astraalisuhinaa." ( http://fi.kopiopasta.wikia.com/wiki/Avaruuskulttuuri ). Oma määritelmäni olkoon ao. kuva.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti