20.6.2011

Yksi toivomus





Jos saisit nyt yhden toivomuksen, mikä se olisi? Miljoona euroa tilillesi joka viikko elämäsi loppuun asti, vaiko maailman kuninkuus? Se että sinä ja läheisesi saisivat elää terveinä hyvän elämän?

Itse voisin vaatimattomasti sanoa toivomuksekseni kaiken tietämisen. Se että saisi tietää kaiken yhden päivän ajan, vaikka niin ettei siitä pystyisi kenellekkään kertomaan - eikä edes tarvitsisi, olisi mahtavinta mitä kukaan pystyisi koskaan kokemaan. Lähiaikoina elämääni on ajanut koko ajan kasvava tiedonjano, kaiken ymmärtämisen haluaminen. Onko psykedeeleissä oikeasti jotain syvempää vai onko se vain aistiharhaa, onko Illuminati olemassa, onko ihminen käynyt kuussa, oliko Jeesus olemassa, mikä on elämän tarkoitus, mitä oikeastaan on elämä tai tietoisuus, kysymyksiä on lukemattomia ja teorioita on miljoonia, kaikkeen oppimaansa tulee vain suhtautua kriittisesti ja koetettava muodostaa maailmankuvaansa niiden perusteella.

Maailma on tällä hetkellä muuttumassa ja niillä ketkä haluavat yrittää ottaa asioista selvää ennen kuin mitään konkreettista tapahtuu ovat etusijalla silloin jos ja kun jotain tapahtuu, sillä he ovat punninneet asioita eri kannoilta ja ottaneet joistakin asioista selvää.

Toisaalta tulevaisuuden ennustamisen yrittäminen on typerää ja aikansa kuluttaminen toinen toistaan oudompien salaliittoteorioiden lukemiseen on uskomatonta ajanhukkaa joten miksi tehdä niin? Omasta mielestäni se on mitä mainiointa ajanviihdettä ja kaikkeen lukemaansa tulee suhtautua äärimmäisen kriittisesti, jopa omiin ajatuksiinsa tulee toisinaan suhtautua kriittisesti.

Kunpa jonain päivänä tulisi vain se päivä ja pääsin sanomaan "Mähän sanoin.".

Avaruuskulttuuri on jo täällä.

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, hyvä ! Kannattaa ajatella, kun siihen on kerran annettu näinkin hyvä mahdollisuus. :)

    VastaaPoista
  3. Tässä on kirjoittajan todellisuus, mikä on mun todellisuus ? Ymmärtääkö patteri mitä haen takaa ;) ?

    VastaaPoista
  4. Ensimmäisen kommentin kirjoitti siis eri fyysinen henkilö kuin kirjoittaja itse samalta fyysiseltä tietokoneelta, ettette epäilisi minua skitsofreenikoksi, kiitos =D

    VastaaPoista